Tipy na Velikonoce ve Stockist

Druhé nejvýznamnější a nejdelší svátky roku jsou za dveřmi. Jak se na ně připravit?

Velikonoce nemají na rozdíl od Vánoc pevně ukotvené místo v kalendáři. Každý rok se slaví v jiné datum, ale vždy první neděli po prvním jarním úplňku. Letošní Velikonoce podle této křesťanské zvyklosti vychází na 16. dubna. Zbývá ještě několik dní na aranžování velikonoční dekorace.

Velikonoce jsou dalším ze svátků, kdy se naše jídelní stoly prohýbají pod vahou navařených a napečených delikates. Taková snídaně z velikonočního beránka a horkého čaje nebo kávy je velikonočním zvykem snad ve všech domácnostech. Proto je naším prvním tipem podnos Notre Monde s dvěma úchopy, aby se na něm s beránkem lépe nesl horký nápoj v hrnečcích Tea Cup od Pantone. Takto můžete přinést snídani přímo do postele. A nejen na Velikonoce!

Velikonoce – čas na změnu výzdoby

Souběžně s Velikonocemi přichází i jaro se svými klasickými symboly - prvními slunečními paprsky a probuzenou přírodou. To bývá signálem pro všechny správné hospodyňky, aby po tuhé zimě a jarním úklidu obměnily domácnost a naladily ji do barevných odstínů. Naším tipem, jak si domácnost vyzdobit jarními motivy, je žlutá industriální stolní lampa Jieldé Signal SI333 a oranžový dětský ptáček Happy Bird. Toho si zamilují děti, kterým může posloužit i jako hračka nebo sedátko.

Hody hody doprovody

Co je na Velikonoce zvykem, jsou koledníci. Každá správná hospodyňka na Velikonoce nabídne koledníkům namalovaná vajíčka nebo sladkosti jako odměnu. Proto jsme jako další velikonoční tip zvolili koš Restore od Muuta, do kterého koledníkům můžete vyskládat výslužku za koledu.

 

Veselé Velikonoce přeje Stockist!

Vytvořeno