Přivoláváme jaro

Představujeme nový zahradní nábytek Hay Balcony

Pomalými, ale nezadržitelnými kroky se blíží jaro a i my se připravujeme na novou jarní a letní sezónu.

Největší novinkou je bezesporu vzdušná a elegantní kolekce BALCONY navržená bratry Bouroullecovými pro dánskou značku HAY. Hranatý design zjemňují zaoblené hrany a kulaté otvory, které kolekci dodávají nejen výrazný vzhled, ale také zpevňují konstrukci. Je vyrobená z práškově lakované oceli odolné vůči povětrnostním vlivům, hodí se na malé balkóny, velké zahrady a terasy, ale také do zátěžových prostor, jakými jsou restaurace, kavárny apod. Díky množství barevných variací se snadno integruje do různých prostředí. Nábytek lze stohovat, proto je jeho uskladnění snadné a nezabírá příliš mnoho místa. Součástí kolekce jsou židle, křesla, stolylavice i konferenční stolek.

Mimo BALCONY jsme samozřejmě doplnili i zásoby oblíbené kolekce PALISSADE nově rozšířené o zaoblené lavičky PALISSADE PARK. Ty lze mezi sebou libovolně kombinovat a vytvářet tak jedinečné konfigurace vyhovující specifickým funkčním i estetickým požadavkům.

Abychom však nezůstali jen u jedné značky, zahradních kolekcí máme hned několik. Například pro milovníky masivního dřeva máme na výběr sérii JACKBOK od ETHNICRAFT, nově obohacenou o další barevná provedení.

Také jsme naskladnili velké množství outdoorových produktů od HOUE, kde nechybí např. pohodlná modulární sofa LEVEL v různobarevných variacích, jídelní i konferenční stoly, židle a křesla CLICK a ReCLIPS.

Neopomínáme ani outdoorovou sérii LINEAR STEEL od MUUTO, nebo zahradní nábytek a doplňky od CANE-LINE, kde jste si velmi oblíbili multifunkční slunečníky.

Kompletní nabídku si už teď můžete prohlédnout na našem e-shopu www.stockist.cz.

Vytvořeno