Devět tipů na vánoční dárky ze Stockistu

Vánoce jsou doslova za dveřmi. Co komu koupit? Poradíme vám.

Čím jsme starší, tím větší radost nám dělá dary dávat než dostávat, a proto tomu přikládáme vážnost. Abychom vám to každoroční vymýšlení usnadnili, připravili jsme devět tipů na vánoční dárky pro vaše blízké.

Maličkost pro ni

Každá žena a jistě i ta vaše si ráda vychutnává sklenici kvalitního vína. Stylové příslušenství už ale tak častou samozřejmostí domácnosti nebývá. Karafa na vodu může být přesně tím, co manželce schází a co při romantických večerech ocení nejen ona, ale i Vy.
Karafa od Menu je jednoduchá štíhlá nádoba s obsahem až 1.3 l, na které oceníte rozšiřující se dno, které zabraňuje vylévání ledu při doplňování prázdné skleničky.

Maličkost pro něj

Tu situaci důvěrně znáte. Grilování s přáteli na zahradě, Váš muž po celý večer obsluhuje gril a kolem se hromadí použité nádobí. Kam s ním? Na kulatý stolek Eyelet s odtokovým kanálkem, kam nabyté talíře odložíte.
Stolek Eyelet se dá použít jak na zahradě, tak uvnitř domu. Odtokový kanálek pomůže rychlému očištění od nečistot nebo dešťové vody.

Dětem od Ježíška

„Já bych chtěla pod stromeček pejska!" Pokud vaše ratolest vyslovila zrovna takové přání, máme pro vás tip, jak jej elegantně vyřešit.
Dětská stolička Puppy v sobě nezapře inspiraci z psího světa. Její výrobce Magis se soustředí na plastové výrobky pro děti, které napodobují zvířátka a mají funkční užitek.

Praktické dárky

Jsou dárky, které na vánočním seznamu obsazují příčky nejvyšší. A jsou dárky, které nejsou tak žádoucí, ale jejich užitek je nesporný. Vybrali jsme 3 praktické dárky, které se můžou hodit.

Co oživí vstupní prostor za dveřmi bytu? Pestrobarevné věšáky Dots připomínají knoflík kabátu, který si na ně budete ukládat.

Pokud rádi nosíte své ženě květiny, oceníte tip na druhý praktický dárek. Je jím totiž barevná váza Solifleur. Doporučujeme v červeném provedení. Pozor, jedná se o doprodej, tak s koupí neváhejte!

Třetím praktickým tipem je opět věšák, tentokrát však tradičního vzhledu s robustnější konstrukcí. Háčky na věšáku Beam se dají mezi sebou libovolně posouvat na hliníkové kolejnici, kam lze také ukládat menší předměty jako třeba klíče.

Věšák Muuto The DotsVáza Pantone SolifleurVěšák Hay Beam

 

Pléd Cechi e Cechi FiloMamince ke čtení

Tráví-li vaše maminka zimní večery čtením detektivek, ocení pod stromečkem vlněný pléd, který ji zahřeje při napínavých momentech její četby.
Vlněný pléd Filo značky Cecchi e Cecchi je tkaný ze dvou odstínů, které dohromady vytvářejí žíhaný efekt.

Závěsné svítidlo Here Comes the SunUdělejte radost sami sobě!

Když už máte dárky pro všechny blízké, nezapomněli jste na někoho? Přeci na sebe! Odměňte se magickým světlem, které připomíná zapadající slunce. Změní vzhled obývacího pokoje od základů a stane se jeho dominatou. Vy si to zasloužíte!

 

Psí hračka Cloud 7 Love BoneNezapomeňte na ťapku!

Na Vánoce by neměl přijít zkrátka ani čtyřnohý přítel rodiny. Stockist doporučuje hračku, která píská a kterou si váš pejsek může hrdě nosit v tlamě i na venčení, jelikož se dá jednoduše vyprat v pračce.

Vytvořeno