Odkládací stolek Wendelbo Floater OUTLET

Výrobce: Wendelbo

Nelze objednat

Odkládací stolek Floater nabízí jednoduchý, avšak funkční vzhled. Díky kónickému podnoží, širokému topu a středové příčce - madlu je vždy připraven k přenesení přesně tam, kde je zapotřebí. Je vyroben z dubové dýhy v barevném provedení. Floater lze užívat v kterékoli části interiéru.

Varianty provedení

Nenašli jste kombinaci, kterou hledáte? Můžete poptat provedení na objednávku. TIP: Pokud budete poptávat více než jeden produkt, vyzkoušejte naši funkci Můj výběr. Usnadní vám poptávku.

Vlastnosti produktu

Na výběr ze dvou barev

  • Pudrově růžová - Nude
  • Šedá - Grey

Poškození

  • Praskliny u podnoží

Materiál

  • Barvená dubová dýha

Rozměry

  • Šířka: 55 cm
  • Hloubka: 30 cm
  • Výška: 65 cm

Výroba: Wendelbo

Společnost Wendelbo byla založena roku 1955 v dánském Aarhusu čalouníkem Tage Petersenem. Původně vyráběla pouze sedací nábytek na zakázku s použitím staromódních řemeslných stylů, dbala však na hodnoty, jako je kvalita a přesnost. Od roku 1989 řídili společnost představitelé druhé generace, Christina a Lars Wendelbo. Společně firmu proslavili na skandinávském trhu, rozvíjeli inovativní techniky a zaměřili se na rozvoj a design. Produkty se stávaly čím dál modernější a výroba průmyslovější, avšak nikdy se nezapomnělo na tradiční hodnoty.

Více o značce Wendelbo

Design: 365° North, 2015

365° North

365° North je dánské designové studio se sídlem v Aarhusu. Hlavním zaměřením je design založený na životním stylu, od nábytku až po osvětlení, projektů týkajících se oděvních i obalových firem. Navrhuje produkty pro mazinárodní společnosti, proto je nezbytné držet krok s aktuálními trendy, zkoumat a inspirovat se okamžikem. Designové kousky navržené pro dánskou společnost Wendelbo čítá stolky, křesla, sofy a policové systémy.

Více o designerovi 365° North