Odkládací stůl &Tradition Palette JH8

Výrobce: &Tradition

Nelze objednat

Odkládací stůl Palette je inspirován místem, kde si lidé vzájemně vyměňují nápady, emoce a spojují se. Vícevrstvý stolek z této myšlenky vychází, kdy spojuje různé velikosti, barvy a materiály. Vzdušné, černé, práškově lakované podnoží z ocelových trubek vytváří rovnováhu se třemi geometrickými topy ve tvaru oválu, kruhu a posledního ve tvaru malířské palety. Palette je k dispozici ve dvou barevných kombinacích topů.

Varianty provedení

Nenašli jste kombinaci, kterou hledáte? Můžete poptat provedení na objednávku. TIP: Pokud budete poptávat více než jeden produkt, vyzkoušejte naši funkci Můj výběr. Usnadní vám poptávku.

Vlastnosti produktu

Na výběr ze dvou barevných kombinací topů

  • Mosaz / růžovo hnědý žíhaný mramor / modře lakovaná jasanová dýha - Brass / Rosso Levanto Marble / Blue lacquered Ash Veneer
  • Mosaz / černý mramor / ořechová dýha - Brass / Nero Marquina Marble / Walnut Veneer

Materiál

  • Top: mosaz, mramor, dřevěná dýha
  • Podnoží: práškově lakovaná ocel

Mramor je pórovitý materiál s vysokou náchylností ke vzniku skvrn na povrchu. Zvláště mokré/vlhké/orosené předměty (vázy, sklenice apod.) mohou na povrchu mramoru způsobit skvrny. Proto doporučujeme pod podobné předměty používat podtácky, podložky, ubrousky apod. a veškeré tekutiny ze stolu okamžitě setřít suchým hadříkem.
Přirozené zvláštní znaky (struktura) jsou vlastností mramoru a nejsou uznatelným důvodem k reklamaci.

Rozměry

  • Šířka: 54,9 cm
  • Hloubka: 66,3 cm
  • Výška: 57 cm
  • Hmotnost: 12 kg

Produktová brožura

Zde si můžete stáhnout produktovou brožuru ve formátu PDF.

Výroba: &Tradition

Dánská společnost &Tradition, původně známá pod názvem Unique Copenhagen, byla založena roku 2010 a zabývá se produkcí nábytku a osvětlení od 30. let po současnost. Charakterizuje především severské tradice v moderním designu, které se snaží neustále překonávat přetvářením, objevováním materiálů, technik a forem.

Více o značce &Tradition

Design: Jaime Hayon, 2015

Jaime Hayon

Jaime Hayon se narodil v Madridu v roce 1974. Poté, co vystudoval průmyslový design v Madridu a v Paříži, nastoupil roku 1997 k firmě Benetton. Úzce spolupracoval s Olivierem Toscamin a stal se vedoucím konstrukčního oddělení.

Více o designerovi Jaime Hayon