Tipy na vánoční dárky

Potěšte své blízké dárky ze Stockist

Pomalými krůčky se blíží advent a Vánoce, na které se jistě všichni těšíme. Zasednout společně ke štědrovečernímu stolu, užívat si klid, blízkost a rodinnou pohodu, radost obdarovaných i typickou vůni jehličí, cukroví, skořice, hřebíčku a všeho, co k tomuto času patří.
Přinášíme vám několik zajímavých tipů na vánoční dárky ze Stockist, které by vás mohly inspirovat při výběru.

Pro milovníky interiérových vůní

Vonné svíčky a interiérové difuzéry jsou sázkou na jistotu. V naší nabídce můžete vybírat z pestré škály organických vůní značek MERAKISKANDINAVISK inspirovaných severskou přírodou. Obě společnosti dodávají své produkty v krásném dárkovém balení a poskytují i vizuální potěšení v podobě stylových kalíšků.
Svíčky LUMINARA jsou k nerozeznání od klasických. Jejich kouzlo tkví v plápolajícím LED plamínku, a navíc je můžete doplnit vonnými kapslemi např. s uklidňující levandulí, vánoční skořicí či netradiční dýní. Jsou dodávány s dálkovým ovladačem, pomocí něhož můžete svíčku pohodlně ovládat z postele i druhého konce místnosti.

Stále v pohybu

Možná vedle sebe máte nenapravitelné workoholiky a businessmany, kteří jsou zaneprázdnění a nemají dostatek času si v klidu vypít šálek kávy nebo čaje. Nebo naopak vy sami jste stále na cestách či výletech a máte rádi dostatek tekutin při ruce. Pak určitě neprohloupíte dárkem v podobě termohrnku a láhve na pití od EVA SOLO s jednoduchým a funkčním severským designem nebo v nepřehlédnutelných pestrých barvách PANTONE.

Kosmetika je evergreen

Evergreenem dárků je zajisté kosmetika, kterou nemůžete nic zkazit. Dárkové sady péče o ruce od MERAKI s extrakty vyživujícími, hydratujícími a zjemňujícími pokožku zaručí spokojenost na obou stranách.

Pro děti

Na nejmenší členy rodiny nemůžeme zapomenout. Dětská radost je totiž ta neupřímnější. Stolička PUPPY v podobě štěněte má mnoho využití, slouží také ke hře a můžete ji v létě využít i ve venkovním prostředí, stejně jako barevné houpací křesílko CLICK KIDS ROCKING. Větší děti určitě nadchne stále populární a pohodlný sedací vak RETROit.

Dekorace

Klasické dekorace mají u nás také své místo. Jsou to třeba oblíbené třešně CHERRY nebo sošky VISITOR a MUSES.
Ale dekorace nemusí být jen na ozdobu, mnoho z nich lze využít na běžné denní činnosti. Příkladem jsou podnosy TRAY inspirované cestováním a přírodou nebo objekty CITIES s odkládací funkcí od ETHNICRAFT.
Také LUCERNY jsou nejen dekorativním osvětlením, ale s jejich pomocí lze vytvořit např. nádherná bylinková zahrádka, která potěší každého nadšence dobrého jídla a pití.

Praktičnost nadevše

Do kuchyně - pro ty, kteří se rádi obklopují čistotou skandinávského designu, bude vhodným vánočním dárkem jídelní servis nebo kuchyňské doplňky od VIPP. Pro nadšence do rustikálního designu bychom doporučovali kolekce nádobí PIONRUSTIC s originální glazurou. Britské smaltované hrnce a pánve COOKWARE zase potěší zapálené kuchaře. Nadšenci do kávy, čaje nebo domácích limonád ocení konvice a termosky od EVA SOLOMENU se speciálními funkcemi pro správnou přípravu nápoje, ale i šálky na různé druhy kávy. Darovat můžete i dekorativní květináče HOUSE DOCTOR různých tvarů i materiálů.

Do koupelny - měkoučké ručníky a osušky VIPP z organické bavlny. Dózy MERAKI k různým účelům ať už dekorativním, tak úložným. A v neposlední řadě také mýdlenky a kalíšky na kartáčky MENU a VIPP.

Do obývacího pokoje - květiny dodají interiéru útulnou a vřelou atmosféru. Vyjímat se budou ve vázách, kterých máme v sortimentu nepřeberné množství - keramické, skleněné, betonové i kovové. Inspirujte se např. značkou 101CPH či HOUSE DOCTOR. Radost můžete udělat i hřejivým plédem a nadýchaným polštářem, barevnými úložnými koši RESTORE na časopisy i hračky, svícny mnoha druhů nebo betonovými nástěnnými hodinami CLOCKIES z české produkce.

Do vstupní haly / chodby – nástěnné i stojací věšáky. S nástěnnými lze vytvořit vlastní grafické obrazce, velice oblíbené jsou např. věšáky THE DOTS dodávané jednotlivě i v sadě. Můžete tak zvolit vlastní kombinace barev a velikostí. Bez zrcadla, jako by vstupní chodba ani nebyla. RISE & SHINE od NEW WORKS inspirované kyvadlovými hodinami vyrazí obdarovanému dech.

Pro nerozhodné

Pokud si však nejste jistí, zda vámi vybraný dárek bude ten nejvhodnější, a víte, že máte okolo sebe stejné nadšence do designu, kteří by si svůj dárek rádi vybrali sami, pak je tou nejlepší volbou zakoupení DÁRKOVÉ POUKÁZKY. Nabízíme je v hodnotách 1000, 2000 a 5000 Kč a lze je využít na nákup produktů na showroomu Pavilon i na e-shopu stockist.cz. Dekorativní balení je samozřejmostí.

Vytvořeno