Rozšiřujeme sortiment!

Máme pro vás skvělou zprávu! Rozšiřujeme počet značek v našem showroomu ve Vinohradském Pavilonu!

Již brzy budete moci najít v showroomu Stockist a na e-shopu nové značky a produkty.

 

Hübsch Interior je mladá dánská značka, která potěší všechny fanoušky klasického skandinávského stylu, minimalistického výrazu a kvalitních materiálů. Máte-li rádi jednoduché tvary a neutrální chladné pastelové barvy, značku Hübsch Interior si oblíbíte.

House Doctor má ve svém repertoáru široké portfolio čalouněného a robustního nábytku, doplňků pro domácnost, vybavení pro kancelář, osvětlení a kuchyňských potřeb. Produkty vyrábí hlavně z kombinace dřeva a kovu.

Massimo Copenhagen se soustředí na výrobu designových koberců. Stojí za nimi stovky hodin ruční práce, originální design a špičkový komfort. Koberce Massimo Copenhagen jsou uměleckým dílem, který si zaslouží pozornost.

Meraki jistě zaujme převážně ženskou část populace zajímající se o design. Spolu s Culti je zástupcem aromatických výrobků s přidaným elementem pěkného tvaru. Meraki přináší esenci nejkvalitnějších přírodních materiálů skandinávské přírody.

ByOn si dal za cíl těžký úkol, měnit naše obydlí v útulná příjemná místa, kde se budeme cítit doma. Je třeba říci, že se to švédskému zástupci interiérového designu velmi dobře daří.

 

Kromě nových značek u nás najdete i novou kolekci hrníčků, termohrnků a dalších produktů populární značky Pantone.

 

Těšíme se na vaši návštěvu!

Vytvořeno