Podzimní novinky ve Stockist

Přivítejte podzim i ve svém interiéru

S nadcházející sezónou plnou čarovných barev a spadaného listí vám přinášíme spoustu novinek, kterými jsme rozšířili naši nabídku.

Organické vonné svíčky SKANDINAVISK obohatily svou řadu o sezónní kolekci SEASONALS věnovanou předvánočnímu času. Vytváří dokonalou atmosféru a provoní interiér nadcházejícím podzimem a zimou. Kombinuje vůni jehličí borových lesů, koření, perníku a svařeného vína či suché skandinávské zimy. Svíčky jsou lité do stylových kalíšků a zabalené do nádherných dárkových krabiček, kterými jistě někomu uděláte radost i pod vánočním stromkem.

Také dánská značka HAY vsadila na podzimní tóny a obohatila své nejoblíbenější kolekce židlí a stolů AAC, AAS a CPH o podnoží z ořechového dřeva.
Jelikož nastává období kabátů, klobouků, čepic a rukavic, bude se v interiéru hodit i nový věšák KNIT ze vzájemně propletených a propojených trubek.
A aby interiér byl co nejútulnější, představujeme vám také nadýchanou sofu QUILTON s jemným dekorativním prošíváním a odvážným estetickým charakterem. Doplnit ji můžete i dalšími novinkami, které představují polštáře PLICA TINT, koberce TAPIS A BIASsedátko POUF i konferenční stůl KOFI.

Ani belgická značka ETHNICRAFT neotálela a zařadila do svého sortimentu několik nových produktů vyznačující se prvotřídní kvalitou zpracování a především přírodními materiály.
Kolekce mahagonových bytových dekorací CITIESHOUSES jsou inspirovány cestami po světě. Mikroarchitektura znázorňující významné historické orientační body i tradiční užitkové domy zaujme na první pohled.
ETHNICRAFT nezapomíná ani na malé interiéry, pro něž je ideálním řešením konferenční stůl ROLLER MAX s důmyslným úložným prostorem v podnoží pod zapuštěným topem. Naopak pro ty velkorysejší interiéry je jako stvořený hravý stůl BOOMERANG.
Evergreenem této značky jsou samozřejmě podnosy několika tvarů, velikostí a nekonečné škály vzorů.
A svůj sortiment doplnila také o několik barevných variací oblíbeného nábytku, aby byl vhodný pro široké spektrum interiérů. Nově tak můžete objednat např. postel SPINDLE s paprskovitým čelem v černém provedení.

Všechny novinky už můžete nalézt na našem e-shopu stockist.cz a některé z nich už dokonce zkrášlují i showroom Pavilon na Vinohradech.

Vytvořeno