Pět tipů na zimní doplňky ze Stockist

Připravili jsme si pro vás několik tipů, jak si domov zútulnit a vyzdobit.

Dekorace navozují sváteční, uvolňující a příjemnou atmosféru. Nejsou to jen vánoční hvězdy, adventní věnce či sváteční osvětlení. Mezi oblíbené doplňky patří v zimním čase především svíčky, svícny, lucerny, mísy s dekoracemi a plédy.

 

1. Spectrum - svícen Tromp / Menu - svícen Norm Weight Here

Mezi tradiční zimní dekorace můžeme bez pochyby zařadit svícen a svíčky. Čtyřramenný svícen Tromp v matném černém provedení s minimalistickým designem lze doplnit dlouhými štíhlými svíčkami například ve stříbrné, červené či zlaté barvě. Svícen je nyní v nabídce za zvýhodněnou cenu.

Pokud však hledáte dominantu svátečního stolu, nepochybně jí je masivní betonový svícen Norm Weight Here. Díky mnoha velikostem se přizpůsobí jakémukoli prostoru.

2. Skandinavisk - kolekce vonných svíček a difuzérů

Objevte vůni Skandinávie v podání dánské společnosti Skandinavisk, která produkuje interiérové doplňky inspirované severskou přírodou. Kolekce svíček a difuzérů představuje originalitu skloubenou s designem. Pravou předvánoční atmosféru bezesporu vykouzlí vůně borovicového jehličí SKOG nebo čistá vůně zimy SNÖ. Vonné svíčky i difuzéry Skandinavisk jsou zabalené v dárkovém balení, můžou tak snadno udělat radost i pod stromečkem.

3. Luminara - kolekce LED svíček

Plápolající plamínek s neomezenou dobou hořlavosti, to je hlavním rysem kolekce LED svíček Luminara. Představují bezpečnou variantu klasických svíček, kdy za pomocí LED diody a dvou baterií reálně napodobují voskové svíčky. Dají se doplnit dálkovým ovládáním, s jehož pomocí lze svíčky jednoduše zhasnout jedním stiskem. Díky možnosti vkládat vonné kapsle si můžete zpříjemnit interiér decentní vůní.

4. House Doctor / Hübsch - přenosná lucerna / Cozy Living – kolekce svíček Rustic

Lucerny s masivními svíčkami dokreslují kouzlo zimní přírody. Přenosná lucerna Vintage od House Doctor či ratanová lucerna od Hübsch Interior vytvoří útulný koutek, který dělá domov domovem. Kombinovat je pak doporučujeme se svíčkami Rustic s jemným mramorováním.

5. Gardeco - keramická mísa Prato Casca

Velké i menší mísy mají v interiéru nespočet využití, ať už třeba na ovoce, nebo jen jako dekorace. Ručně vyráběná keramická mísa Prato Casca je nabízena ve třech velikostech s originálním designem. Nyní je mísu možné pořídit za zvýhodněnou cenou.

Mnoho dalších doplňků i dekorací naleznete nejen na našem showroomu Pavilon a v prodejně Stockist Čestlice, ale i na našem eshopu stockist.cz

Vytvořeno