Novinky v sortimentu

Neustále rozšiřujeme naši nabídku!

Představujeme vám mnoho novinek, které obohatily náš sortiment, abyste měli neustále z čeho vybírat a nabídka byla co nejpestřejší.

 

ETHNICRAFT

Letošní rok zařadila oblíbená belgická značka do svého portfolia také zahradní nábytek. Vycházela opět, jak už je jejím zvykem, z přírodních materiálů a zaměřila se hlavně na masivní teakové dřevo, jehož předními vlastnostmi je především odolnost vůči povětrnostním vlivům i dlouhá životnost. První dvě kolekce JACK OUTDOOR, vyznačující se elegancí, ladností a zaobleným tvarem křesla i sofy, a BOK OUTDOOR, která vyniká vzdušností a moderním minimalistickým designem jídelního stolu i židlí, můžete již nyní zakoupit na našem e-shopu.

Venkovní nábytek však není jedinou novinkou. Objevte čistou estetiku i u kolekce jedinečných dřevěných postelí a nočních stolků, díky nimž bude vaše ložnice sladěná do nejmenšího detailu.

Protože bytové doplňky přináší domovu teplou a útulnou atmosféru, nezapomněli jsme také na lineární kolekci skleněných podnosů s dřevěným orámováním inspirované tekoucí řekou a inkoustovými kresbami i na tmavě modré polštářeplédy inspirované významným francouzským malířem Yves Kleinem.

 

HOUSE DOCTOR

Menší nábytek, svítidla i spousta (nejen) jídelních doplňků. V tomto duchu se nese rozšířená nabídku dánské značky House Doctor.

Ručně vyrobená kolekce nádobí RUSTIC s nádhernou modro-šedou glazurou nese znak vytříbeného vkusu i osobitého vzhledu. Seznamte se s novým podnosem na koláč, servírovacími, jídelními a dezertními talíři, miskami a hrnky.

Odkládacích stolků není také nikdy dost. Asymetrické i organické tvary, které díky multifunkčnímu využití naleznou své místo v každé místnosti v interiéru i exteriéru. Doplnit je lze kupříkladu novými květináčipodnosy či svícny a kombinovat s koberci z přírodních materiálů.

 

OUTDOOR

Na nadcházející jarní a letní sezónu jsme připraveni. Prohlédněte si nové členy kolekcí PALISSADE od HayLINEAR STEEL od Muuto.

Venkovní lehátko Palissade Chaise Lounge doplněné o polstrovanýprošívaný sedák se záhlavníkem poskytne mimo jiné dokonalé pohodlí při slunění i odpočinku.

Kolekce Linear Steel se zase rozrostla o Café stolek či jídelní židle s područkamibez područek a je perfektní volbou pro menší prostory, jakými jsou např. balkóny.

Mysleli jsme i na venkovní doplňky dotvářející nezaměnitelnou atmosféru. Mezi produkty značky Cane-Line jsme doplnili tmavě zelené lucerny LIGHTHOUSE i slunečníky HYDE LUXE chránící před přímým slunečním svitem.



To všechno je však jen drobným výčtem. Novinek je mnohem více, a protože je showroom Pavilon z důvodu vládních nařízení stále uzavřen, o to usilovněji doplňujeme nové a nové kousky na našem e-shopu, který je vám z pohodlí domova neustále k dispozici.

Vytvořeno