Nová inspirace v Pavilonu

Jak si zkrášlit domov novým designem ze Stockistu.

Nominaci na Designový obchod roku jsme v zisk ceny Czech Grand Design 2016 sice neproměnili, ale pokračujeme v tom, za co jsme byli nominováni. Za objevování nových značek.

V březnu jsme showroom ve Vinohradském Pavilonu rozšířili o sortiment, který určitě ocení fanoušci umění a lidé s vysokým estetickým cítěním. Nově v budově Pavilonu najdete viset obrazy ze sbírky mladých talentovaných autorů dvou španělských značek – Novo Cuadro a Montxo Oiarbide.

To ale ještě není zdaleka vše. Protože půvab domova dotvářejí detaily, rozšířili jsme řady doplňků o značky Notre Monde a Luminara. Za tou stojí především skvělý nápad, jak posunout dekorování interiéru k dokonalosti. Luminara přináší řadu autentických svíček, jejichž plamen plápolá ve větru, aniž by foukalo, a hoří, aniž byste se spálili. Svíčka má v sobě LED diodu a zásuvný modul pro vonnou kapsli, takže funguje i jako osvěžovač vzduchu. Notre Monde uvádí na trh kolekci dekorativních podnosů a odkládacích stolků s přírodními vzory. Celou kolekci doplňuje řada kulatých a hranatých zrcadel.

Vytvořeno