Nezapomeňte na svátek žen!

Pokud nevíte, čím udělat radost svému křehkému protějšku, mamince, či babičce, inspirujte se našimi tipy.

Mezinárodní den žen je svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908, které se tehdy 8. března shromáždily, aby prosadily volební právo žen. Svátek se během sta let vyvinul v ukázku ryzího gentlemanství, kdy praví muži obdarovávají milované partnerky, maminky nebo třeba sympatické kolegyně. Letošní mezinárodní den žen připadá na 8.3. Už tedy nezbývá mnoho času na vymýšlení milého dárku, který obdarované ženě vykouzlí úsměv na rtech.

Přinášíme několik tipů, čím právě tu vaši partnerku, maminku nebo sympatickou kolegyni potěšit:

Sprej Ex Voto Paris Home Fragrances

 

Květina zajisté potěší, ale doporučujeme ji doplnit smyslnou vůní do domácnosti. Buďte si jisti, že ji ocení každá žena. Sprej Home Fragrances od Ex Voto Paris je navíc jeden z nejprodávanějších produktů ve své kategorii.

Difuzér Skandinavisk

Jsme si jisti, že nejen vaše partnerka si ráda ozdobí atmosféru domácnosti interiérovou vůní. Mezi takové ženy, které milují pocit útulného domova a které si zítra zaslouží malé překvapení, patří i maminky. Proto jako druhý tip přinášíme difuzér dánské značky Skandinavisk, kterou čerstvě najdete v Pavilonu. Vybírat můžete ze 6 rozdílných vůní RO, HYGGE, Ö, FJORD, SKOG a HAV.

Termoska Pantone

Káva a čaj zažívá v současnosti velký boom, takže pokud se chcete vytáhnout před sympatickou kolegyní z práce, volbou termosky od Pantone nemůžete šlápnout vedle. Jednoduchý design termosky zatraktivňuje barevná škála od růžové až po černou. Chcete-li ji tedy pozvat na kávu, s termoskou Pantone vás neodmítne.

Vytvořeno