Letní doplňky ze Stockist

Užijte si léto s designovými vychytávkami

Léto je synonymem pro slunce, koupání, dovolenou, grilování a posezení s přáteli u dobrého jídla a pití. Připravili jsme pro vás několik málo tipů na nezbytné doplňky, které se vám nejen v letních měsících určitě budou hodit.

Pozvěte pár přátel na letní grilovačku. Maso i zeleninu můžete přichystat na litinové grilovací pánvi a vychlazené nápoje podávat v termokarafě na vodu i víno. Většina karaf je opatřena dekantérem, díky kterému bude vaše víno dokonale provzdušněné a uvolní lákavé aroma. Samozřejmostí je i designové nádobí, na němž můžete podávat předkrm, hlavní chod i dezert. Vybírejte z rustikálních i moderních stylů.

Pokud by večery byly chladnější, skvělým řešením je jemný pléd, ať už vlněný či mikrofleesový, oba příjemně zahřejí. A těch barev a vzorů, ze kterých můžete vybírat.

Další možností je venkovní teplomet, který zároveň poskytne i osvětlení. Navíc je opatřený dálkovým ovládáním, dvěma voděodolnými reproduktory a funkcí Bluetooth, které umožní vychutnat si i oblíbenou hudbu.

Pro milovníky ochucené vody a nadšené cestovatele máme v nabídce širokou škálu stylových lahví na pití, které jsou opatřeny např. infuzérem, na který si můžete napíchnout oblíbené ovoce, bylinky i zeleninu, nebo jsou vyrobené z nerezové oceli, která zaručí, že bude nápoj dlouho vychlazený.

Nesmíme opomenout ani lucerny, které společně se svíčkami dokreslují romantickou atmosféru. Mají však i další využití, jako je např. bylinková zahrádka nebo jen čistě dekorativní objekt.

Při magickém západu slunce i u prvních doušků ranní kávy. Hammock, nebo chcete-li houpací síť, je absolutní must-have kousek mezi outdoorovými doplňky. Hammock si zamilujete nejen vy, ale i vaše děti nebo přátelé. V nabídce máme ale i velice oblíbené sedací vaky, které se vytvarují přesně podle vašeho těla a polohy.

Decentní osvětlení nejen doma, ale i v kavárnách a restauracích zaručí přenosné stolní a nástěnné lampy. Barevnou paletou rozzáří každé místo, na které je umístíte. Nemusí to být jen jídelní stůl nebo konferenční stolek, využití najdou i při večerním pikniku na pláži nebo na zahradě.

 

Vytvořeno