Květnové novinky z Vinohradského Pavilonu

Nelenili jsme a znovu jsme pro vás, designové fanoušky, připravili novinky, o které se na následujících řádcích podělíme.

Opět jsme pro český trh objevili nové značky. Srdce příznivců ethno stylu zaplesají při pohledu na závěsné lampy Ay Illuminate, které čerpají inspiraci z afrických, arabských a asijských kultur. Jsou vyráběny místními řemeslníky z přírodního materiálu jako je bambus nebo sisál.

Další nová značka Royal Delft osloví zejména ženskou populaci, protože se tato tradiční holandská značka soustředí na výrobu porcelánu zdobeného bílým a modrým motivem. V Pavilonu tak nově najdete glazurovaný porcelán inspirovaný Dálným východem.

Ve spodním patře Vinohradského Pavilonu se prostor Galerie změnil na Decoration Market. Najdete v něm vonné svíčky, pletené a bambusové koše, jídelní servis, plédy, koberce, polštáře, lucerny, závěsná světla, sedací nábytek a mnoho dalšího. Přijďte se přesvědčit a třeba si domů odnést malý kousek skandinávského designu.

I když to tak podle teploměru zatím nevypadá, jaro vystřídalo zimu, a my jsme v Pavilonu připravili expozici zahradního nábytku. Ve dvou horních patrech tak nově najdete širokou nabídku venkovních sof, křesel a stolů, abyste si mohli užít pohodlného relaxu na své zahradě se vším všudy. Novinkou jsou i stylové grily značky BarrelQ.

Těšíme se na vás ve Vinohradském Pavilonu!

Vytvořeno