Dětský nábytek jako oblíbená hračka

Poradíme vám, jak spojit obojí.

Dětský pokoj je místem, kde obyčejné předměty získávají pohádkové vlastnosti a kde si děti užijí spoustu legrace. Dětská duše je bezstarostná a hravá, proto bývá dětský pokoj prvním místem, kde se jeho malý obyvatel poprvé seznamuje se vzrušujícím pocitem ze hry. Bezstarostné a hravé jsou i dětské produkty italské značky Magis.

Magis už více než 12 let vyvíjí kolekci dětského nábytku Magis MeToo určený dětem mezi 2 až 6 lety. Je vyroben z odolného plastu, aby přežil nápor nekonečných dětských radovánek. Během své existence vyrobil Magis řadu hraček, které si rychle získaly dětská srdce. Proč tomu tak je?

Děti mají rády pestré barvy a zvířata, se kterými se setkávají už od útlého věku. Proto lze v kolekci MeToo nalézt pejska Puppy, kocoura Juliana, ptáčka Happy Bird nebo stoličku Dodo inspirovanou kachnou. Na těchto čtyřech zvířátkách mohou děti sedět jako na koni a hrát si celý den na zoologickou zahradu, na pána džungle nebo na farmu zvířat.

Na hračkách Magis nepochybně ocení rodiče dva užitečné faktory. První z nich je ten, že díky odolnému plastovému materiálu si s těmito hračkami mohou děti hrát i venku a druhým je neocenitelná funkčnost a snadná údržba. Každá hračka je zároveň také jedinečným kusem nábytku, který lze denně používat jako dětskou stoličku, židli nebo houpací sedátko. Například Trioli je doslova univerzální, poněvadž s dítětem roste. Jejím otočením je možné změnit výšku sedátka, položením zase získat houpačku.

Nejsou to ale jen zvířata, podle kterých Magis vyrábí vybavení do dětského pokoje. Jsou to také barevné dětské hodiny Tempo a Cu-Clock, věšák Paradise Tree či postel Bunky. Barvami Magis rozhodně nešetří, což je vidět i na dětské židli Alma nebo Pop. A jelikož se blíží Den dětí, připravili jsme dárek nejen pro děti, ale i pro rodiče. Většinu těchto dětských výrobků u nás najdete s výraznou slevou 40%.

Vytvořeno