Léto je tady!

Vybrali jsme 7 letních doplňků, s kterými si vychutnáte léto.

Astronomické léto sice oficiálně započalo 21. června, i když tropické počasí nás překvapilo už o tři týdny dříve. Mnoho z nás si chce letní měsíce vychutnávat venku, proto by se vám mohlo hodit několik tipů, jak si toto roční období zpříjemnit.

K létu neodmyslitelně patří grilování. Marinovaná krkovička, steaky a grilovaná zelenina. Právě teď nastal jejich čas. Pokud rádi pořádáte zahradní grilování s rodinou či přáteli, jistě oceníte náš tip pro grilovací sezónu. Tím je gril od BarrelQ.

BarrelQ neslouží jen jako gril, můžete jej použít také jako odkládací stolek, ohniště anebo chladič nápojů. Ke grilu lze navíc pořídit i koženou zástěru, ve které si bude každý připadat jako opravdový šéf grilu.

Léto ale není jen grilování. Teplé počasí a dlouhé večery lákají k pořádání pikniků. Naším dalším tipem je proto pikniková taška Picnic Tote od Menu, kterou lze po rozložení využít i jako deku. Obsáhne plochu o rozměru 100 x 120 cm, tudíž si s sebou můžete bez obav vzít i své nejbližší.

Pletené jutové koše Hübsch Interior jsou praktickým pomocníkem každé domácnosti. Poskytují úložný prostor např. pro časopis, deku, oblečení, ale i drobnosti k pobytu na zahradě.

Letní měsíce jsou také vrcholným obdobím, kdy se milovníci zahrádkaření snaží o co nejhezčí aranžmá svých zahrádek. Pro ně jsme připravili čtvrtý tip v podobě setu dvou květináčů House Doctor. Každé zahrádce dodají atraktivitu díky průmyslovému designu s pravidelným vzorem. Květináče vyrobené z cementu jsou mrazuvzdorné a lze je ponechat na zahradě navzdory nízkým teplotám i mimo letní období. Teď už můžete na jaře zasazené rostliny přesadit do většího květináče a vyzdobit si jimi zahradu.

Povolit, utáhnout, opravit, rozmontovat a složit. To bývá častý slovník všech kutilů. Některé letní činnosti jsou však spíše prací než zábavou. Abychom je usnadnili, vybrali jsme pro vás dalším letní vychytávku v podobě klasického boxu na nářadí Tool od House Doctor z lakované oceli. Box nabízí pod dvířky dvě menší oddělené přihrádky a jednu velkou na jejím dně pro organizované ukládání nářadí.

Léto sice láká k trávení večerů pod otevřenou oblohou, ale jakmile zapadne slunce, neměli bychom se spoléhat jen na noční hvězdy. Dalším tipem proto nemůže být nic jiného než přenosné venkovní svítidlo Suspence Nomad od Lightyears. Nad polyetylenovým širmem v opálové barvě je praktické silikonové poutko ke snadné manipulaci a kabel s délkou čtyř metrů.

Pokud se považujete za milovníky starých časů, ve kterých předchozí generace nesvítily pro nás už běžně dostupnou elektřinou, oceníte náš poslední tip. Tím je lucerna Vintage od House Doctor. Neslouží jen jako dekorace, ale třeba i jako příruční funkční světlo pro romantické noční procházky. Svíčky do lucerny lze ve Stockist taktéž vybírat!

 

Přejeme vám léto plné skvělých zážitků!

Vytvořeno