Decoration Market v Pavilonu

Prostory Galerie Pavilonu se proměnily v Decoration Market!

Na ploše 270 m² jsme nyní vytvořili originální Decoration Market, kde najdete nepřeberné množství drobných doplňků, svítidel a koberců, kterými si můžete vyzdobit a zútulnit domov.

Pavilon Decoration Market nabídne především široký výběr doplňků značek Cozy Living, ByOn, House Doctor, Meraki, Zoeppritz, Menu, Notre Monde aj. Na své si zde přijdou milovníci hebkých plédů, polštářků, keramiky, skleněných váz i úložných boxů všeho druhu.
V naší expozici najdete i svítidla, krom sortimentu výše uvedených značek nabízíme i dvě další novinky, obě shodou okolností francouzské značky. Ay illuminate produkuje netradiční závěsná ratanová svítidla, zatímco kolekce Un autre regard se zaměřuje především na jednoduché a elegantní stojací lampy.

Výběr pak doplňuje široký výběr koberců všech barev, tvarů i materiálů. K vidění je zde např. kolekce Mangas designérky Patricie Urquioly pro španělskou značku GAN, indické koberce Javi Home s tradičními orientálními vzory, hebké dánské koberce Massimo Copenhagen nebo barvami hýřící koberce značky Select Tapis Création.

Přijměte tedy naše pozvání a navštivte Pavilon Decoration Market!

Vytvořeno